top of page
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page

MODI

TORSDAG 10.MARS

21:00 DET GRØNE TREET 150,-

MODI er Amalie Holt Kleive, Martin Vinje, Arne Toivo Fjose Sandberg og Aleksi Heinola. Bandet oppstod vinteren 2014 i forbindelse med talentkonkurransen ”Jazz i sikte” som de vant. Våren 2015 spite de en rekke konserter, blant annet på Maijazz og Nattjazz.  Høsten 2015 var MODI på en ukes-turné og spilte 7 konserter, blant annet i Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo.

 

I November gikk bandet i studio og spilte inn debutplaten som de planlegger å slippe i 2016. Denne våren planlegges det en ny turné i tillegg til festivaljobber. 

MODI henter inspirasjon til musikken sin fra hverdagslivet. Tekstene er på norsk og Amalie Holt Kleive tar deg med inn i sitt tekstlige univers fra første strofe. Godt hjulpet av et sammensveiset komp utgjør dette kombinasjonen du trenger for å komme i det rette modus.

Her ser du MODI spille hos NRK Telemark: 

Jazzkafé på Porse

Vi har gleda av å kunne ta opp igjen tradisjonen med jazzkafé. I samarbeider med Volda Turisthotell tilbyr vi ei god kaféoppleving og jazz, fyljande laurdagar: 

4.april
TBA

Vil du spele? Ta kontakt med svein.hunnes@gmail.com 

21.mai
Stolen Moments

Leif Hogne Rygh; trp, Einar Opsvik; tenor, Fernando Lopez; Alt, SteinHelge Solstad; gitar, Stein Lied; trommer, John Inge Leira Bjøringsøy;piano, Svein Hunnes; bass

16.april
Solstad trio

Stein Helge Solstad; gitar
Magnus Solheim; Trommer
Svein Hunnes; bass

27.feb Isiazz

Per Arne Brandal; gitar, Svein Hunnes; bass,
Ketil Rasmussen; vokal/klar/akkordeon,
Stein Lied; trommer

Forslag til program?  Vil du bidra til Jazzklubben? 
Styret treng fleire medlemer.
Ta kontakt på Facebook eller jazzklubben@gmail.com

bottom of page