top of page

Dobbelkonsert: Benjamin Gisli Trio / Johanna Reine Nilsen og Petter Dalane.

Velkommen til dobbeltkonsert med fengende låter og varmt sound fra Benjamín Gísli Trio, etterfølgt av duoen Johanna Reine Nilsen og Petter Dalane.

Dobbelkonsert: Benjamin Gisli Trio / Johanna Reine Nilsen og Petter Dalane.
Dobbelkonsert: Benjamin Gisli Trio / Johanna Reine Nilsen og Petter Dalane.

Tid og stad

09. mars 2024, 20:00 – 22:00

Tredet, Halkjelsgate 8, 6100 Volda, Norway

Om arrangementet

Benjamín Gísli Trio,

Med fengende låter og varmt sound inviterer Benjamín Gísli Trio deg inn i sitt akustiske univers. Det settes med preg av klassisk musikk og nordisk jazz med mange rom. Line of Thought er nyeste albumet til trioen, og det er et godt stikkord for musikken deres – innimellom lineær og forståelig, andre ganger søkende med store og kreative tankesprang som det krever tid å fordøye.

Benjamín Gísli Trio møttes på Jazzlinja i Trondheim høsten 2020 og har siden da spilt flere konserter i Norge og Island. Trioen jobber nu mot sitt andre album som skal spilles inn i løpet av 2024.

“...jeg overraskes over modenheten og kunnskapene hos de tre musikerne. Så at dette er trioens debutalbum skulle man nesten ikke tro.” - Jan Granlie, Salt Peanuts

Benjamín Gísli Einarsson - piano

Andreas Solheim - bass

Veslemøy Narvesen - trommer 

Andre band ut er Johanna Reine-Nilsen og Petter Dalane som møttes på Jazzlinja i Trondheim høsten 2020, da tilfeldighetene gjorde at de spilte sammen i duoformat våren 2022 ble det fort tydelig at det måtte bli et permanent samarbeid. Duoen spiller et bredt utvalg låter, alt fra gamle jazzstandarder, populærmusikk f.o.m 60-tallet og egne komposisjoner. Den røde tråden er årvåkent og lekent samspill, og en felles tanke om stil og estetikk. 

Johanna Reine-Nilsen er en 21 år gammel vokalist fra Oslo som nettopp fullførte bachelor i utøvende jazz-vokal på Jazzlinja ved NTNU, hvor hun ble uteksaminert våren 2023. Hun tar inspirasjon fra mange forskjellige sangere og sjangre, både i egne og andres prosjekter. Hittil har hun frontet Fy Band og er i gang med soloprosjekt.

Petter Dalane er en 27 år gammel norsk jazzpianist kjent fra prosjekter som Cosmic Swing Orchestra, Petters Jazzjam og Get Your Goat. Våren 2022 fullførte han sin mastergrad ved Jazzlinja ved NTNU. Hans pianospill er sterkt inspirert av Bud Powell, Thelonious Monk, Barry Harris og Chris Anderson.

Johanna Reine-Nilsen – vokal

Petter Dalane - piano

Kjøp billettar her (Tikkio). 

Del arrangementet

bottom of page