top of page

Jazzkafé Kurt Sagen Jazzkvartett

Kurt Sagen Jazz Kvartett» med musikere fra Ålesund, Vestnes og Molde. Sven Bernt Ellingseter-saksofoner, Miki Campins-slagverk, Erik Kristoffer Jenset-kontrabass/Vokal og Kurt Sagen -gitar.

Jazzkafé Kurt Sagen Jazzkvartett
Jazzkafé Kurt Sagen Jazzkvartett

Tid og stad

20. apr. 2024, 13:00 – 16:00

Volda, Halkjelsgate 8, 6100 Volda, Norway

Om arrangementet

«Kurt Sagen Jazz Kvartett» med musikere fra Ålesund, Vestnes og Molde. Sven Bernt Ellingseter-saksofoner, Miki Campins-slagverk, Erik Kristoffer Jenset-kontrabass/Vokal og Kurt Sagen -gitar. Bandet spiller klassiske jazzlåter, krydret med egne arrangementer. Dette er stemningsfull og iørefallende akustisk jazz for folk flest, og mange av melodiene blir framført i brasilianske rytmer som bossa nova og samba.

Kurt Sagen som er bandleder og gitarist, har i en årrekke markert seg innen jazz og underholdnings-musikk i regionen. Han har i sin lange fartstid som musiker vært leder og gitarist i kjente lokale band som «West Coast Swing», «Blue Horn Jazzband», «Intermezzo Duo», «Molvær/Sagen Trio» og «Møre Swing Band».

Sven Bernt Ellingseter fra Fiksdalen er en begavet musiker og saksofonist. Bernt har lang fartstid fra tidligere band innen soul, rock og blues. Han er også

mye brukt som saksofonist i Molde sitt jazzmiljø. Han spiller også fast i «Artur Bleiken og hans Jazzbeskjed».

Miki Campins spiller trommer. Han har Bachelor og Master i perkusjon. Han underviser nå på slagverk i Ålesund, og gjør seg gjeldende på en rekke framtredende musikk-aktiviteter i regionen. Det er et privilegium å ha ham med som fast medlem også i dette bandet.

Erik Kristoffer Jenset har bosted i Molde og spiller kontrabass.  Erik oser av musikalitet og spilleglede på scena. Han spiller også i «Molde Jazzensemble» og «Artur Bleiken og hans Jazzbeskjed».

Del arrangementet

bottom of page